Yllä olevassa kohteessa katon maalipinta oli alkanut lohkeilemaan. Ennen maalauksen aloittamista varmistettiin kattopintojen kunto ja päädyttiin tasoittamaan pinnat, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Tasoitustöiden jälkeen katot maalattiin.

Tasoite- ja maalaustyöt

Mikäli tarvitset apua maalityypin tai värisävyjen valinnassa, tulemme mielellämme apuun jo ennen maalaustöiden alkamista. Tällä tavoin saavutetaan lopputulos, joka kestää ja miellyttää silmää vuosienkin päästä. Tilan käyttötarkoituksen tai vaaditun rasitusluokan perusteella valitaan oikeanlainen tasoite ja maali tilaan. Esimerkiksi eteisessä useasti toivotaan pintojen olevan helposti puhdistettavissa pyyhkimällä ja märkätiloihin kuten WC-tiloihin on olemassa omat roiskeenkestävät tasoitteensa ja maalinsa. Maalin kiiltoaste vaikuttaa niin tilan visuaaliseen ilmeeseen kuin puhtaana pidettävyyteen. Yleensä kiiltävämmät maalit kestävät pesemistä ja pyyhkimistä kostealla himmeitä maaleja paremmin. Täyshimmeällä maalilla taas tilasta tulee rauhallinen, kun valo ei peilaa maalatuista pinnoista.

Hyvin tehdyllä pohjatyöllä taataan tasainen ja laadukas maalipinta. Siksi pohjatyöt on tehtävä huolellisesti. Aloitamme työn aina varmistamalla, että tasoitettava pinta on alustassa kiinni ja kipsilevyseinissä kipsilevyt ovat oikein asennettu. Tämän jälkeen seinäpinnat puhdistetaan tai pohjustetaan primerilla, kipsilevyseinissä asennetaan saumanauha, jonka jälkeen päästään tasoittamaan seinä ennen maalin levitystä. Ammattilaisemme osaavat aina valita sopivat työvälineet sekä -tavat, joilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Meillä asiat tehdään kerralla ja kunnolla!

Olipa tarpeesi suuri tai pieni, meiltä löytyy ammattilainen suorittamaan erilaiset vaativatkin tasoitus- ja maalaustyöt, kuten

  • Kattopintojen tasoitukset ja maalaukset
  • Seinäpintojen tasoitukset ja maalaukset
  • Kuviomaalaukset ja tehosteseinät
  • Väliovien ja ikkunanpielien maalaukset

Pyrimme toteuttamaan sisämaalauksen aina siten, että asiakkaallemme aiheutuu remontista mahdollisimman vähän vaivaa ja erikoisjärjestelyjä.

Pyydä meidät arviokäynnille, kun kaipaat arviota maalausurakan hinnasta. Annamme urakkatarjouksen kokonaisuudesta sisältäen itse maalaustyön lisäksi pintojen suojauksen, työhön vaadittavat telineet, laadukkaat tarvikkeet ja maalit. Koska maalausurakan hinta koostuu suurelta osin työn osuudesta, kotitalousvähennys on tuntuva etu, joka kannattaa hyödyntää.